Wij zijn klaar voor de AVG

Wij zijn klaar voor de AVGJe hebt er misschien al over gehoord: vanaf 25 mei 2018 veranderen de regels die over het gebruik van persoons gegevens gaan. Deze regels hebben dus te maken met je privacy.We hebben onze privacy- en cookieverklaring aan de nieuwe regels aangepast.Die zijn te vinden op de volgende pagina’s:Algemene ... Lees verder »

24th May 2018
Nu ook bereikbaar via whatsapp op 0546-700232

Om onze bereikbaarheid te verbeteren zijn we voortaan ook via whatsapp bereikbaar.

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak plannen? Of ons gewoon een bericht sturen. Dat kan op 0546-70023231st Jan 2018
Alle pakketten inclusief Let's Encrypt SSL

Bij Computer Support Almelo is het mogelijk om gratis SSL certificaten te installeren. Wij maken gebruik van Let's Encrypt SSL (https://letsencrypt.org) Aanvragen en installeren van een Let's Encrypt certificaat Stap 1: Login in Directadmin --> Klik op 'uw Domeinnaam' --> Onder het kopje "Advanced Features" klikt u op "SSL ... Lees verder »

26th Oct 2017
Uitnodiging voor beoordeling Computer Support Almelo

Beste klant,Bedankt dat u voor Computer Support Almelo heeft gekozen.We willen u graag attenderen op het feit dat een beoordeling van uw ervaring ons helpt om onze klanttevredenheid te verbeteren. Beoordeel ons nu op Google. Alle beoordelingen, goed of slecht hebben waarde en zijn direct online te zien.Dank voor uw tijd.Met vriendelijke ... Lees verder »

21st Sep 2017
Registreer uw .nl domein voor maar €4

Een .NL domeinnaam registreren? Dit kost vanaf vandaag nog maar 4 euro. En voor het verlengen betaalt u slechts 5 euro per jaar. UW aanvraag is binnen 1 minuut geregeld.

1st Sep 2017

Powered by WHMCompleteSolution